Cortesia CEDAG Merriami Wild curcan (Meleagris gallopavo merriami) trăiesc în pădurile de pin PONDEROSA în regiunile muntoase din vestul Statelor Unite, în principal. Acesta a fost numit astfel de către Dr. EW Nelson în 1900, în onoarea C. Hart Merriam, primul biolog care a condus cercetarea asupra diversității genetice a faunei sălbatice american. Deși gama se extinde de la Arizona la New Mexico prin Colorado, a fost relativ bine izolat de alte subspecii sălbatice. Suport de date actuale care această subspecie a fost de debut recent în America de Vest atunci când europenii au descoperit.
curcan merriami a fost introdus cu succes dincolo de gama sa fizică prezumată în Munții Stâncoși și câmpiile de Nebraskan, Washinhton, California, Oregon și alte state.
Merriami a fost introdus în diverse alte domenii sale inițiale de habitate naturale, dar în cazul în care pășunatul excesiv, despăduririle, extinderea urbană continuă, riscul de dispariție.
Habitatul lor original, primește un precipitații anuale de 380-600 mm de ploaie.
Masculii adulti sunt semnificativ diferite de curcan Silvicultură Est, curcan Florida sau Rio Grande. Într-adevăr, ea are pene capacul din spate aproape albe și o bandă lată albă pe partea de sus a penelor.Merriami seamănă oarecum Gould (MG Mexicana), dar la granița de coada este mai degrabă un nisip alb clar și pur nu este la fel de mare ca curcan Gould. Acesta este de aproximativ aceeași mărime ca curcan a pădurilor de est, dar are un aspect negru cu accente albastre, bronz si violet. Cu varsta, el pare să aibă o coada albă, datorită capre negre de culoare roz. În timp ce partea din față este negru și contrastul și roata din spate. Femela are un chenar alb pe toate penele de san, spre deosebire de sex masculin. Zonele albe ale aripii sunt mai mari, dand aspectul de o aripă mai alb decât alte subspecii de mai sus, atunci când aripa este pliat.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.